Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο Εξωγήινος βασιλιάς Αρτέμης είναι γυμνός

Του Τάκη Θεοδώρου

Η οργάνωση στην οποία προεδρεύει ο Σώρρας, ο οποίος τάχα δεν έχει κόμμα, κανονίζει ανά την Ελλάδα προεκλογικές συγκεντρώσεις με υποψήφιους δημάρχους και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι θα κατέβουν στις εκλογές με πρόγραμμα τις τζούφιες υποσχέσεις του αμερικανού επενδυτή από την ... Πάτρα.

Το πρόβλημα πλέον είναι ότι οι περισσότεροι έχουν καταλάβει την ανακολουθία λόγων και έργων του επενδυτή που όλο θέλει να αγοράσει, αλλά τελικά δεν έχει τίποτα στην ιδιοκτησία του. Οι υποψήφιοι λοιπόν ήρθαν στην προεκλογική συγκέντρωση, "και δεν ήρθε ο κόσμος", φαίνεται να αναρωτιέται η οργανώτρια του πυρήνα υπέρ του Σώρρα στην Κόρινθο.


ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Εφόσον στην Πελοπόννησο, περιοχή άμεσης δραστηριοποίησης του Σώρρα, δεν μπορούν να μαζέψουν πάνω από 35 άτομα μαζί με τους υποψηφίους, εξηγείται πολύ απλά γιατί στην υπόλοιπη Ελλάδα στελέχη απομακρύνονται με ελαφρά πηδηματάκια και εντάσσονται σε άλλους πολιτικούς φορείς ή τα παρατούν μετά από πισώπλατα κομματικά μαχαιρώματα των "πραιτοριανών" του μελλοντικού ακροδεξιού κόμματος.

Είναι συνεπώς δικαιολογημένο το μήνυμα απόγνωσης που αναρτήθηκε σε ανοικτό group στο Facebook, το οποίο ελέγχεται από τους φανατικούς οπαδούς του Σώρρα:

Χριστίνα Παπαδά: April 10 at 3:36pm
ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΪΑΜΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ 35 ΑΤΟΜΑ. ΗΡΘΑΝ ΟΙ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, 4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΗΣΑΝ 200 ΑΤΟΜΑ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΣΕ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΡΜΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ;ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΚΛΠ. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;

Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι ο "εξωγήινος βασιλιάς είναι γυμνός". Δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχουν αληθινά στοιχεία και οι ισχυρισμοί των λίγων φανατικών που έχουν απομείνει φαίνονται πια φαιδροί στα μάτια των υπολοίπων, που πλέον αρχίζουν να αναρωτιόνται για την πραγματικότητα θέσεων περί "Ελληνικών Πυραμίδων στους πάγους των πόλων" και για το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τον οποίο ο Αρτέμης Σώρρας θεωρεί Εβραίο δάκτυλο και ζωντανό (https://www.youtube.com/watch?v=5l9VLSnaK-A).

Πλέον το βάρος των αποδείξεων βαρύνει τον Αρτέμη Σώρρα και τους τελευταίους στενούς του συνεργάτες Β. Χαραλάμπους, Χ. Μπαλαντίνα, Γ. Καλογερόπουλο, Πλάτωνα Πισατίδη, Βασίλειο Σωτήρα και Νίκο Αμάραντο. Ή θα πρέπει να αποδείξουν ότι υπάρχουν τα χρήματα ή θα εξαφανιστούν μέσα στη σκόνη της πολυλογίας και των αναπόδεικτων θεωριών συνωμοσίας που κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζουν.

Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει, το ίδιο και τα ευχολόγια, τα μονόπρακτα δράματα, οι κατηγορίες για όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη και οι εξάρσεις των αμερικανών "τηλε-ευαγγελιστών" και απίθανων ζογκλεριστών του ψεύδους και της φαντασιοπληξίας Α. Βαλσαμάκη και Ε. Λαμπράκη.


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΟΡΙ

Παρακολουθώντας μια συζήτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανάμεσα σε δύο αντίθετες πλευρές, από τη μία πλευρά οι τελευταίοι φανατικοί του Σώρρα και από την άλλη ο διώκτης τους Ελευθέριος Ρήνος, οι κατηγορίες, το βρισίδι, και οι απειλές από την πλευρά των οπαδών του Σώρρα κατέδειξαν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται πια όσοι περιμένουν το θαύμα και τα τρισεκατομμύρια που θα πέσουν σαν Εβραϊκό μάννα και θα σώσουν την αξιοπρέπεια και τους κόπους των πιστών του "ενσαρκωμένου Απόλλωνα". Τέτοια αναμονή για ατομικά οφέλη έχει να εμφανιστεί από την πορεία των Εβραίων στην έρημο, μετά την έξοδο από την Αίγυπτο, και σαν τέτοια μπορεί να παρομοιαστεί η κίνηση του Σώρρα, χωρίς φυσικά τη Θεϊκή καθοδήγηση. Εκτός αν ο Στήβεν Βόζνυ είναι θεός για κάποιους και ο Σώρρας είναι ένας Μωυσής (מֹשֶׁה‎) μετρίου ύψους... 

Η τραγικότητα των ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτή τη συζήτηση φαινόταν τόσο καθαρά, όσο κάποιος τους έδειχνε στοιχεία μπροστά στα μάτια τους καταρρίπτοντας τους αστείους ισχυρισμούς τους, και αυτοί έφταναν στο σημείο να ψάχνουν δικαιολογίες στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Βέβαια, ποτέ δεν έχουν κάνει την παραμικρή ερώτηση σε αυτόν που τους λέει ότι θα σώσει την Ελλάδα επειδή έχει 3 τρις από την πώληση τεχνολογίας του Δία και του Απόλλωνα στη Nasa και θα κλείσει τις υπόγειες πύλες των ερπετοειδών για δεύτερη φορά μετά το Μέγα Αλέξανδρο...Η Γη είναι κούφια έτσι;

Το εκπληκτικό στην όλη κουβέντα δεν ήταν το εύρος των στοιχείων που παρουσιάστηκαν, ούτε η αδυναμία των οπαδών του Σώρρα να εξηγήσουν τη στάση τους, πέραν του φανατισμού και της τυφλής πίστης στον "εξωγήινο βασιλιά". Το εκπληκτικό είναι ότι έγινα μάρτυρας ηλεκτρονικής συνομιλίας με στελέχη κατά της διαφθοράς στην Παγκόσμια Τράπεζα, στην οποία οι εκπρόσωποι της τράπεζας ξεκαθάριζαν ότι τα παγκόσμια καταπιστεύματα και οι θεωρίες της ομάδας Σώρρα για αυτά είναι "δόλια απάτη". 

Όχι ότι χρειαζόταν και ιδιαίτερη επιβεβαίωση ότι ο Σώρρας δεν εκπροσωπεί τους King Bernardo Carpio, Dr. Jose Rizal και Pres. Ferdinant E. Marcos. Ο Bernardo Carpio είναι μια μυθική φιγούρα της μυθολογίας των Φιλιππινών και λέγεται ότι ήταν ένας γίγαντας που προκαλούσε τους σεισμούς... Ο Dr Jose Rizal ήταν ήρωας του αγώνα των Φιλιππινέζων για απελευθέρωση από τους Ισπανούς και εκτελέστηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1896 από απόσπασμα Φιλιππινέζων στρατιωτών του καθεστώτος, τους οποίους σημάδευε απόσπασμα Ισπανών...Ο πρόεδρος Ferdinant E. Marcos ήταν πρόεδρος των Φιλιππίνων από το 1917 έως το 1989. Σίγουρα πριν πεθάνει θα θυμήθηκε τον Αρτέμη στη διαθήκη του.

Τον πλούτο λοιπόν των Φιλιππινέζων, που δικαιούνται το 70% και ως τριτοκοσμική χώρα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, τον προστατεύει η μυστικιστική οργάνωση "The Committee of 300", γνωστοί ως "Ολύμπιοι" και η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε από τη Βρετανική αριστοκρατία το 1727, ως η απαρχή της παγκοσμιοποίησης.

Όλοι αυτοί λοιπόν, άφησαν περίπου 40 τρισεκατομμύρια δολάρια και απεριόριστα ακόμη διαμάντια και χρυσό στον Αρτέμη Σώρρα σε ένα λογαριασμό με το όνομα "Holy Heaven Father Account" (ο Λογαριασμός του Αγίου Ουράνιου Πατέρα). Και κάποιοι πιστεύουν αυτές τις παλαβομάρες και καταθέτουν αιτήματα σε Ελληνικούς Δήμους για χρηματοδότηση. Και κάποιοι επίσης κατεβαίνουν στις εκλογές σαν υποψήφιοι που υποστηρίζουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας. 

Και δεν ντρέπονται να μας δουλεύουν! Ξουτ ρε που θα σας ταΐζουμε και τσάμπα στο Δαφνί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου